Проходить "між краплями дощу": Названо найбільш імовірного кандидата на посаду радника з нацбезпеки президента США замість Болтона

О'Брайен вважається найбільш "безпечним вибором", оскільки має хороші відносини з колегами у Держдепартаменті, а також у Пентагоні.

Найбільш імовірним кандидатом на посаду нового радника з національної безпеки президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа вважається спецпредставник США у справах заручників Роберт О'Брайен. Про це повідомляє видання Washington Post з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Як пише видання, О'Брайен вважається найбільш "безпечним вибором", оскільки має хороші відносини з колегами у Держдепартаменті, а також у Пентагоні.

Вважається, що "ввічливі манери" О'Брайена будуть відрізнятися від манери спілкування колишнього радника Трампа з національної безпеки Джона Болтона.

Один з інформаторів видання підтвердив, що кандидатура О'Брайена була схвалена держсекретарем США Майклом Помпео. Його підтримкою у цьому питанні також заручилися помічник голови Комітету начальників штабів Збройних сил США Ріккі Уодделл і спецпредставник США по Ірану Брайан Хук.

Як відомо, серед інших кандидатів, що претендують на цю посаду, також фігурують радник з нацбезпеки віцепрезидента США Майкла Пенса Кіт Келлог, спецпредставник США по КНДР Стівен Біген, а також посол США в Німеччині Річард Гренелл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...