"Прокинулася голою в його ліжку": Італійська актриса звинуватила режисера "Форсажу" в зґвалтуванні

Раніше Ардженто звинувачувала в сексуальному насильстві опального продюсера Харві Вайнштейна.

Італійська актриса й режисерка Азія Ардженто висунула нові звинувачення в сексуальному насильстві. Цього разу — проти режисера фільму "Форсаж" Роба Коена. Ардженто підтвердила виданню Variety звинувачення, які вона озвучила на вихідних в інтерв'ю італійській газеті Il Corriere della Sera та іншим італійським ЗМІ, передають Патріоти України.

«Я вперше говорю про Коена, - сказала Ардженто. - Він аб'юзер, змушував мене пити GHB (наркотична речовина, часто використовується при зґвалтуваннях), у нього була пляшка».

«У той час я дійсно не знала, що це. Я прокинулася вранці голою в його ліжку», - додала Ардженто. Вона стверджує, що це сталося, коли вона знімалася в бойовику Три ікси 2002 року режисера Коена разом з Віном Дізелем і Семюелем Л. Джексоном.

«Я підтверджую те, що повідомила Corriere, - сказала Ардженто Variety. - Я говорю про це в своїй автобіографії».

Звинувачення Ардженто на адресу Коена висвітлені в її автобіографії Anatomy of a Wild Heart, яка вийде в Італії 26 січня.

Виступаючи в суботу на ток-шоу, Ардженто уточнила, що раніше вона не виступала з обвинуваченнями на адресу Коена з різних причин. За її словами, спочатку вона не знала, що з нею сталося, що її накачали наркотиками і згвалтували. «Я виявила пізніше, розмовляючи з другом, який відкрив мені очі на цю речовину [GHB]», - сказала вона.

На звинувачення Ардженто відреагував представник Коена, який публічно спростував її слова. «Містер Коен категорично заперечує звинувачення Азії Ардженто в насильстві. Під час спільної роботи у них були прекрасні робочі відносини, містер Коен вважав її своїм другом, так що ці заяви про події 2002 року бентежать, особливо з урахуванням того, що ми дізналися про неї в останні роки», - цитує його Deadline.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...