Проміжний баланс: Скільки Саудівська Аравія закупила ПТРК українського виробництва

Загальна сума постачання з початку 2019-го року склала близько 57,85 млн доларів.

На офіційному сайті «Реєстру звичайних озброєнь ООН» (UNROCA – United Nations Register of Conventional Arms) було оприлюднено інформацію про експорт 950 одиниць переносних протитанкових ракетних установок та ракетних систем до Королівства Саудівська Аравія, передають Патріоти України з посиланням на Defense Express.

Таку кількість було експортовано до Саудівської Аравії минулого року.

Цьогоріч до Саудівської Аравії вже поставлено 140 протитанкових ракетних комплексів «Скіф» та «Корсар» та 840 керованих ракет до них.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...