Промишляли на залізничному вокзалі: У Києві затримали групу "серійних" кишенькових злодіїв (фото, відео)

До складу групи входили чотири чоловіки і дві жінки – жителі Закарпатської області у віці від 24-х до 30-ти років.

У Києві поліцейські затримали групу кишенькових злодіїв, які намагалися підкупити керівника поліції на залізничному вокзалі столиці. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

Зловмисники діяли за погодженою схемою: поки одні відволікали потерпілих, інші "чистили" їхні кишені і сумки.

Оскільки фігурантів раніше вже затримували за кишенькові крадіжки, вони спробували підкупити керівника відділу поліції на залізничному вокзалі. Злодії запропонували йому 30 000 гривень і пообіцяли таку ж суму платити щотижня.

"Після передачі хабара правоохоронці затримали всіх членів групи в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків у скупників краденого правоохоронці вилучили велику кількість мобільних телефонів, наручних годинників і СІМ-карт.

У поліції уточнили, що затриманих підозрюють у скоєнні не менше п'ятнадцяти крадіжок тільки за останні два місяці на території залізничного комплексу.

Зараз усім затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч.4 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі), ч.5 ст.185 (Крадіжка у складі організованої групи) і ч.1 ст.14 ч.5 ст.185 (Приготування до вчинення крадіжки в складі організованої групи) Кримінального кодексу України.

Підозрюваним загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Голосіївський районний суд обрав чотирьом затриманим запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі від 180 000 до 315 000 гривен, стосовно ще двох фігурантів питання про обрання запобіжного заходу розглядається.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...