Пропаганд*ни закінчились: Співробітники білоруських телеканалів готують страйк

В будівлю БТ увійшли ОМОНівці.

У Мінську, на тлі безчинства силовиків, що пригнічують масові протести, стали звільнятися співробітники державної «Белдержтелерадіокомпаніі» (БТ). В мережі пишуть, що люди масово виходять з будівлі з піднятою рукою вгору, білими стрічками і заявами на звільнення, передають Патріоти України.

Біля будівлі БТ зібралася величезна кількість народу. На Макаенка, 9 приїхали голова Ради Республіки Білорусь Наталія Качанова і прес-секретар Лукашенко Наталія Ейсмонт, передає TUT.BY. Під будівлею зібрався стихійний мирний мітинг. Люди стоять з плакатами «Покажіть людям правду» і кричать: «Страйк!» і «Покажи Окрестина!».

Від керівництва БТ вимагають допустити в ефір журналістів з об'єктивною інформацією про те, що відбувається в Білорусі. Співробітники БТ готують лист про страйк 17 серпня.
Журналісти і оператори, які були на зустрічі в будівлі БТ розповіли учасникам мітингу, що задавали питання про присутність і поведінку ОМОНу, але відповіді так і не отримали. Говорили про одне: «не почули нічого нового», «нам говорили про розгойдування човна» і що «всі акції проплачені».
На будівлі БТ з'явився біло-червоно-білий прапор. Охорона спробувала його зняти, але чоловіки не дозволили цього зробити. Потім в будівлю БТ увійшли ОМОНівці. Видання повідомляє, що всередині будівлі БТ журналісти розгледіли кілька десятків міліціонерів зі щитами.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...