Пропагандистський фільм з Медведчуком і Путіним покажуть в ефірі українського телеканалу (відео)

У фільмі війну з Росією назвали "громадянською війною", а кума президента РФ - "лідером української опозиції".

Канал "112 Україна" покаже фільм американського режисера Олівера Стоуна "Нерозказана історія України", головними героями якого є президент РФ Володимир Путін і його кум, глава політради "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук, - повідомляє прес-служба телеканалу, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Детектор медіа", у фільмі показують нібито історію України з 2003 року, війну з Росією називають "громадянською війною", а Медведчука - "лідером опозиції". РФ в кінострічці не показують країною-агресором.


У 2016 році Стоун презентував антимайданівський фільм "Україна в огні", в якому стверджував, що Майдан спонсорували в ЦРУ. Для стрічки він взяв інтерв'ю у президента країни-агресора, президента-утікача Віктора Януковича і екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...