Пропагандисти Путіна ніколи "не брешуть" у трендах: "Схоже, в Кремлі теж вирішили зливати Лукашенка", - Пономарьов

ДержЗМІ Росії різко поміняли риторику про Олександра Лукашенка.

Ілля Пономарьов

Все вказує на те, що в Москві вирішили відмовитися від підтримки президента Білорусі Олександра Лукашенка, проти якого повстав власний народ. Про це на своїй сторінці в Facebook написав ексдепутат Держдуми РФ опозиціонер Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що підконтрольні Кремлю держканали Росії різко змінили риторику про Білорусь і Лукашенка. Останній випуск програми "60 хвилин" з Ольгою Скабеєвой був "жорстко антилукашенківський".

"Схоже, в Кремлі теж вирішили зливати Лукашенка і домовлятися з його наступниками ... Явна ознака того, що можна дотискати", - висловив думку Пономарьов.

Він порадив жителям Білорусі звертати увагу на те, якого кандидата в президенти Білорусі в майбутньому будуть просувати російські ЗМІ, "щоб не помилитися".

Пономарьов також прокоментував заяву Лукашенка про те, що Путін йому пообіцяв силову підтримку. На думку ексдепутата, президент Білорусі блефував. "Путіну немає ніякого сенсу підтримувати Лукашенка військовими способами. Будь-яка наступна влада в Білорусі буде змушена йти на уклін до Кремля, економіка країни занадто сильно залежить від відносин з Росією ... Ситуація вирішиться всередині країни без зовнішнього впливу зі Сходу чи Заходу", - констатував Пономарьов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...