Пропали сім морських піхотинців: На військових навчаннях у США затонув десантний корабель

​Зниклі морські піхотинці були приписані до 15-ї морської експедиційної групи, яка базується в Кемп-Пендлтоні, найбільшій морській базі США на західному узбережжі.​

У США біля південного узбережжя штату Каліфорнія 31 липня сім морських піхотинців і моряк ВМФ США були оголошені зниклими без вісті, на наступний день після того, як їх десантний корабель (AAV) затонув. Про це повідомили представники Корпусу морської піхоти, передають Патріоти України.

«Він повністю затонув. При 26 тоннах передбачається, що він пройшов весь шлях до дна», - заявив генерал-лейтенант Джозеф Остерман.
Інцидент стався під час тренувального навчання біля острова Сан-Клементе, близько 17:45 годин, повідомляє Reuters. Сім морських піхотинців були врятовані, один загинув. Двоє з врятованих госпіталізовані в критичному стані. Пошуки сімох зниклих членів екіпажу тривають.
Всі водні операції американських десантних кораблів припинені, поки не буде встановлена причина аварії судна. Також всі десантні судна флоту пройдуть перевірку.

Зниклі морські піхотинці були приписані до 15-ї морської експедиційної групи, яка базується в Кемп-Пендлтоні, найбільшій морській базі США на західному узбережжі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...