Проросійські сили зазнали дошкульної поразки в облраді Одещини: "ЄС" та "слуги" об'єднались проти п'ятої колони Кремля

Одеські ЗМІ пишуть, що проросійські сили намагалися навіть підкуповувати депутатів, нібито пропонуючи до 75 тисяч доларів за голос.

Обрання головою Одеської облради представника партії "Слуга народу" і створення більшості без відверто проросійських партій - такий вкрай неприємний сюрприз "русскому міру" піднесла Одеса. Як пише телеграм-канал "Котимося!", обрання главою Одеської обласної ради депутата від партії "Слуга народу" Григорія Діденко, а також формування коаліції в складі представників партій "Слуга народу", "Довіряй справам", "Європейська солідарність" і "Батьківщина" - це безумовна поразка "русского міра" на Одещині, передають Патріоти України.

Навіть при тому, що до всіх цих партій є багато питань і за кожною з них числиться чимало, м'яко кажучи, неоднозначних вчинків, вже той факт, що відверто проросійські "Опозиційна платформа - за життя", "Партія Шарія" і примкнула до них "За майбутнє" не ввійшли в сформувала більшість коаліцію, - дуже гарний початок роботи Одеської облради.

А боротьба була дуже наполегливою, адже Григорій Діденко переміг на виборах голови облради з перевагою всього в чотири голоси: 44 - за нього проти 40 за представника "ОТЗЖ" Вадима Шкаровської. Одеські ЗМІ пишуть, що проросійські сили намагалися навіть підкуповувати депутатів: за голос за Шкаровської нібито предлаг али до 75 тисяч доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...