"Просто канцлер": У мережі пригадали простоту Ангели Меркель на чолі Німеччини

Після того, як канцлерка Німеччини Ангела Меркель покинула пост партійного керівника Християнсько-демократичного союзу, в мережі згадали про 18 років її перебування при владі.

Український бізнесмен Олександр Соколовський зробив у Facebook репост публікації користувача Tanja Rszhik, де говорилося про досягнення німецького лідера, передають Патріоти України.

"За вісімнадцять років її керівництва не було зафіксовано ніяких порушень проти неї. Вона не призначила секретарем нікого зі своїх родичів. Вона не стверджувала, що була творцем слави. Вона не боролася з тими, хто передував їй або не влаштовував її. Вона не говорила дурниць", – йдеться в повідомленні.

Як канцлерка Німеччини, вона не була помічена в купівлі нерухомості, авто, яхт і літаків. Меркель часто носила один і той же одяг, кажучи, що вона держслужбовець, а не модель.

"Ні, у мене немає робітниць і вони мені не потрібні. Ми з чоловіком щодня виконуємо цю роботу вдома ... Я розкладаю одяг, а мій чоловік керує пральною машиною, і зазвичай це відбувається вночі", – розповідала Меркель про свій побут.

Політикиня продовжує жити в тій же квартирі, в якій вона жила до обрання канцлером Німеччини. Вона не володіє віллою з прислугою, де є басейни і сади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...