Просто вивантажили у зеленій зоні: На Дніпропетровщині виявили дивну знахідку (фото, відео)

Дивна знахідка може сильно позначитися на екології.

У Дніпропетровській області, біля селища Чаплі, виявили величезну купу одягу та взуття з секонд-хенду. Невідомий просто вивантажив у зеленій зоні цілу фуру старих речей. За оцінками, кількість речей і взуття раніше займало не менше однієї фури. В цій купі використаних раніше - багато хороших речей, які можна було б просто роздати нужденним. Про це розповів користувач Facebook Вадим Шуйдін і розмістив на своїй сторінці фотографії, передають Патріоти України.

"Не перестаю дивуватися нашому підприємцю. Чому було просто не роздати? Навіщо так байдуже ставитися до природи й до тих, що потребують одягу людей? Апофеоз безглуздя і малодушності", - написав Шуйдін.

Він додав, що місцеві жителі вже виявили це величезне звалище речей і навіть поповнили свої шафи новим одягом. Однак користувача турбує інше – якщо ці речі не приберуть або не спалять, то вони будуть роками гнити в лісосмузі та псувати навколишнє середовище.

"По-моєму, на обличчя типове "перевиробництво", як у часи великої депресії в США, коли зливали в річки молоко і закапували м'ясо. Але ми не штати, навіть 30-х років, у нас достатньо тих, кому ці речі необхідні. І, звичайно, забруднення природи має жорстко карається. А підприємець міг би більш відповідально поводитися перед законом і совістю", - зазначив користувач.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...