"Просто захотілося поглянути на вас": Примадонна схвилювала мережу новим фото

Мережу здивувало селфі російської примадонни Алли Пугачової в окулярах і з насиченою червоною помадою на губах.
Алла Пугачова

Особистим знімком співачка поділилася в Instagram, передають Патріоти України."Просто захотілося поглянути на вас", - підписала фото примадонна. Користувачі мережі бурхливо відреагували на яскравий знімок Пугачової. Багато хто похвалив її за вибір образу. На думку користувачів, Пугачовій дуже личать окуляри і яскрава помада.

"Прекрасно виглядаєте. Тільки в погляді прослизає смуток", - писали їй під фото. "Погляд добрий і в той же час пронизливий, погляд як крик ...", - повідомляли в мережі.

Багато відзначили її юний вигляд, незважаючи на 70-річний вік і навіть порівняли з Леніним. "Ну Ленін! Їй богу!!! Вічно молода".

Також на знімок відреагували інші селебріті: Сергій Лазарєв, Світлана Лобода, Наталя Корольова, Філіп Кіркоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...