"Просто змогла відпочити": Тимошенко прокоментувала зміни у своїй зовнішності (фото)

Опухле обличчя свідчить, що "відпочинок" таки вдався...

Юлія Тимошенко нещодавно змусила багатьох обговорювати її зміну іміджу і зовнішнього вигляду. Дехто припустив, що народна депутатка вдавалася до послуг пластичного хірурга. Лідерка "Батьківщини" прокоментувала чутки журналістам програми "Викриття" на телеканалі KYIV.LIVE, передають Патріоти України.

Як виглядає Тимошенко зараз

Наприкінці січня Юлія Володимирівна, повернувшись з відпустки, з'явилася у Верховній Раді у новому образі. Так, крім нової зачіски стало помітно, що на обличчі нардепки зникли зморшки, підтягнулося підборіддя, покращився контур обличчя та навіть трохи збільшились губи.

У мережі спалахнув справжній ажіотаж стосовно того, чи робила нардепка пластичну операцію.

Що каже сама Тимошенко

Але до послуг жодних пластичних хірургів, за словами ЮВТ, політикиня не зверталася. "Я хочу заспокоїти усіх ваших глядачів, я просто змогла тридцять днів відпочити. Я довго не могла собі дозволити цей відпочинок, але на новорічні свята ми з родиною відпочили, і можливо це трохи вплинуло й на зовнішній вигляд. Але, як ви бачите, ефект закінчується, бо темп роботи надто високий", - запевнила Тимошенко журналістів.

Однак на думку пластичного хірурга Сергія Дербака, Тимошенко все ж таки побувала під ножем хірурга. "Дивлячись на обличчя Юлії Володимирівни видно, що була зроблена підтяжка обличчя, блефаропластика – пластика повік і контурна пластика. На її обличчі видно, що в недостатні об’єми вилиць був введений філер," – зазначив пластичний хірург.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...