Протести в Білорусі: У мережі показали, як білоруські силовики жорстоко б'ють людей просто у магазині Мінська (відео)

Після побиття людей почали затримувати.

У мережі з’явилося нове відео жорстокого побиття білоруськими силовиками простих жителів Мінська під час акцій протесту проти Олександра Лукашенка. Інцидент відбувся ще в серпні 2020 року, проте був опублікований лише зараз, передають Патріоти України.

На кадрах помітно, як у приміщення забігли декілька людей і помчали далі вглиб будівлі. Очевидно, це протестувальники, які тікали від "омонівців".

Одразу за ними зайшли озброєні кийками силовики, які вирішили не ловити втікачів, а стали лупцювати простих відвідувачів магазину, зокрема й жінок. Більшість із них затримали.

"Хапали всіх підряд, кидали прямо на підлогу. Невмотивована агресія навіть до тих, хто явно опинився в магазині не тому, що від когось тікав", — зазначають автори відео.
Нагадаємо, акції протесту в Білорусі почалися після виборів президента, які відбулися 9 серпня 2020 року. Після оприлюднення даних перших екзит-полів, білоруси вийшли на акції протестів у багатьох містах країни. Почалися масові протести. Силовики жорстоко розганяли людей, застосовували силу, масово арештовували.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...