Протести в Білорусі: У Мінську перед великим маршем почалися масові затримання (відео)

Другий день поспіль силовики масово затримую жінок.

13 вересня в Білорусі почалася нова хвиля затримань — у день проведення Маршу героїв, учасники якого збираються йти до резиденції Олександра Лукашенка в Мінську. Як повідомляють білоруські ЗМІ та телеграм-канали, ще за кілька годин до початку руху колон до резиденції Лукашенка в Мінську почали затримувати людей, передають Патріоти України.

Уже «традиційно» затримання проводять люди в чорних балаклавах — неможливо достовірно сказати, чи є вони представниками ОМОНу, військових або інших силових органів Білорусі.

Наприклад, так затримували сьогодні людей в Мінську. Свідки помітили, що силовики були озброєні.

Масові затримання в районі мінського готелю Ренесанс — затримують усіх, зокрема дівчат, яких висмикують із живих ланцюгів («зчіпок»).

Інші епізоди затримань у центральних районах Мінська 13 вересня.

У неділю, 13 вересня, в Мінську відбудеться новий масштабний марш опозиції - протестувальників закликають збиратися в колони та рухатися до резиденції диктатора Олександра Лукашенка.

«Оскільки окупанти полюбляють вдиратися до нас в будинки з обшуками та в наші двори, сьогодні ми йдемо додому до них — прямо в Дрозди!» — йдеться в анонсі акції, початок якої заплановано на 14:00—15:00 (збір та початок руху колон). Дрозди — історична місцевість в центральному районі Мінська, де розташована резиденція Олександра Лукашенка.

Через це сьогодні в столиці Білорусі багато спецтехніки, центральні об'єкти оточені колючим дротом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...