"Протріть монокль, мадам!": Притула різко прокоментував закиди щодо забезпечення української армії

Шоумен "доступно" пояснив, на що йде військовий збір та який зараз рівень забезпечення армії.

Сергій Притула

Відповідь Сергія Притули на коментар про те, що держава нічого не робить для війська... Цитату українського шоумена оприлюднили в одній із Facebook-спільнот, передають Патріоти України.

Вочевидь йдеться про це повідомлення, котре почало гуляти сторінками українського сегменту мережі.

"Я перепрошую, але розводьте зрадофільство деінде. Якщо ви не бачите, куди дівається військовий збір, то або протріть монокль, мадам, або запитайте без претензій!

Ви уявляєте собі, скільки коштує ввести в стрій танковий батальйон? Або зробити апгрейд 10 винищувачів? Ви чули від волонтерів за останніх 2 роки, що комусь треба форма чи бєрци? Ви знаєте, що харчі, які волонтери досі привозять на фронт, бійці частково роздають місцевим, бо у них надлишок? Ви знаєте, що 500 комплектів термобілизни, яку мені спрезентувала Маша Єфросініна у своїй програмі, я ще шукав кому віддати, бо, бачиш, всі вже мають по 2 комплекти.

Якого ВИ біса тут строчите коментарі про "наше государство", якщо ви поняття зеленого не маєте в тому, що держава робить для хлопців? І Держава язиком не працює. Максимум окремі чиновники. То називайте прізвища і не ототожнюйте їх з державою! Бо якщо у вашому під*їзді живе одна проститутка, то це ще не підстава весь будинок називати борделем!", - написав шоумен.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...