Процес на особистому контролі Зеленського: "Триває підготовка до відправки літака "Шахтаря" за українцями в Китай", - Палкін

Донецький футбольний клуб "Шахтар" веде підготовку до відправлення свого літака в Китай за іншими українцями і чекає всіх необхідних погоджень.

Анастасія ЗінченкоПро це заявив генеральний директор клубу Сергій Палкін, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Зараз триває підготовка. Хочу вам сказати, що це доволі трудомісткий процес збору документів та погоджень. У ньому задіяно різні державні служби як в Україні, так і в Китаї. Процес відбувається під особистим контролем президента України Володимира Зеленського. Він докладає максимум зусиль, щоб Анастасія Зінченко та українці, які залишилися в Ухані, змогли найближчим часом повернутися додому", - сказав він.

Сергій Палкін

Палкін повідомив, що "Шахтар" із керівництвом свого партнера компанії SkyUp займається підготовкою борту. "Зможемо вилетіти, тільки-но буде узгоджено всі адміністративні питання і отримано необхідні дозвільні документи", - зазначив він.

Палкін підкреслив, що клуб готовий відправити літак і хоче це зробити якнайшвидше. "Хочемо повернути Анастасію Зінченко та інших українців, які залишилися в Ухані. Вчинок Насті, яка відмовилася залишити свого собаку, зачепив серця багатьох людей і нікого не залишив байдужим", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...