"Проти двох осіб і чотирьох компаній": Посли ЄС схвалили санкції проти Росії через Керченський міст

Керченський міст з'єднує материкову Росію з окупованим Кримом через острів Тузла і Тузлинську косу. Складається з двох паралельних мостів - автомобільного та залізничного. Загальна протяжність становить 19 кілометрів. Міст був відкритий в 2018 році.

Посли країн Європейського союзу погодили введення санкцій проти Росії за будівництво Керченського мосту. Обмеження будуть офіційно оформлені цього тижня. Про це у Twitter повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, передають Патріоти України.

"Посли ЄС схвалили санкції проти двох осіб і чотирьох компаній, відповідальних за будівництво Керченського моста", - уточнив він.

При цьому журналіст не назвав, проти кого саме будуть введені європейські санкції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...