Прожив лише 43 роки: У Лос-Анжелесі помер зірковий голлівудський актор

У Боузман був діагностований рак товстої кишки III стадії в 2016 році, і він боровся з хворобою останні 4 роки, поки рак не перейшов в IV стадію.

Американський актор Чедвік Боузман, який зіграв головну роль у фільмі «Чорна Пантера» пішов з життя у віці 43 років. Про це повідомляється в Twitter актора в суботу, 29 серпня, передають Патріоти України.

У Боузман був діагностований рак товстої кишки III стадії в 2016 році, і він боровся з хворобою останні 4 роки, поки рак не перейшов в IV стадію. Нещодавно Чедвік Боузман викликав занепокоєння у своїх шанувальників, так як на відеороликах в соціальних мережах він виглядав дуже худим.

Як пише портал TMZ, Боузман помер в своєму будинку в Лос-Анджелесі в оточенні родини. Публічно про свій діагноз він раніше не говорив.

Актор найбільш відомий тим, що зіграв першого чорного супергероя Marvel в «Чорній пантеру» разом з серією фільмів «Месники». У повідомленні про його смерть вказується, що для нього було честю оживити короля Т'Чаллу в фільмах.

Боузман народився в США в 1976 році. Він грав в таких фільмах, як «Правосуддя» (Justified, 2011), «42» (2013), «Боги Єгипту» (Gods of Egypt, 2016), «Перший месник: Протистояння» (Captain America: Civil War, 2016) , «Маршалл» (Marshall 2017), «Месники: Війна нескінченності» (Avengers: Infinity War, 2018), «Месники: Завершення» (Avengers: Endgame, 2019), «21 міст» (21 Bridges, 2019), « п'ятеро однієї крові »(Da 5 Bloods, 2020).
«Чорна пантера» зібрала в світовому прокаті 1 мільярд 347 мільйонів доларів. Картина займає 14-е місце в списку найкасовіших фільмів в історії.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...