При порятунку самогубці у Львові мало не загинув поліцейський

Правоохоронець ледь не впав з будівлі через слизький після дощу дах.

У Львові поліцейський ледь не загинув, коли намагався зняти з даху молоду людину з ознаками наркотичного сп'яніння. Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції Львова в Telegram, передають Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Генерала Чупринки. У поліцію надійшов виклик про те, що людина робить спробу самогубства. «Через 2 хвилини інспектори були на місці події і зустрілися із заявником. Молода людина розповіла, що знімає з другом приміщення і той почав вести себе неадекватно. Напередодні бив посуд в квартирі, а під час останньої розмови розповів, що захворів на тяжку невиліковну хворобу і тому хоче накласти на себе руки», - повідомили в поліції.

Прибувши на місце, інспектори спочатку покликали хлопця і оглянули частина даху. Оскільки 25-річний чоловік не відгукнувся, а конструкції даху заважали оглядовості, інспектор Ігор Буй піднявся на слизький після дощу дах. «Поліцейський кілька хвилин шукав Дмитра і кликав. У якийсь момент він побачив його і, не втримавшись на ногах, з'їхав з верхівки даху. На щастя, конструкції затримали патрульного», - йдеться в повідомленні поліції.
Чоловік поводився дивно, говорив, що має галюцинації. Патрульний переконав його повернутися в будинок, де чекали медики, які госпіталізували хлопця в спеціальний заклад.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...