При виконанні бойового завдання: На Донбасі загинули два офіцери спецназу "Альфа"

Відомо, що їхні імена Денис та Дмитро.

1 грудня 2019 року при виконанні бойового завдання на Донбасі військовослужбовці загинули два офіцери спецназу "Альфа" Служби безпеки України. Про це повідомив колишній боєць цього спецпідрозділу Роман Костенко у себе в Facebook, передають Патріоти України.

"Я добре знав Дениса і Дмитра, ми разом пройшли через багато випробувань і виконали не мало завдань. Це були сильні, надійні та мужні воїни, висококваліфіковані професіонали, справжні офіцери і патріоти України. Спочивайте з миром, хлопці…", - пише підполковник Роман Костенко з позивним "Грім".

Костенко у своєму повідомленні додав, що загибель спецназівців СБУ - нагадування про те, що бійці "Альфи" - "це не маски-шоу на обшуках, це захисники Батьківщини, які щодня ризикують, а часто і жертвують своїми життями заради мирного неба над Україною".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...