Причина не в коронавірусі: Чому Ху*ло скасувало парад на 9 травня

Скасування Путіним параду на 9 травня сталося не через високі темпи розповсюдження коронавірусу в Росії. А тому, що в президента РФ був свій розрахунок.

Таку думку висловив директор Інституту світової політики Євген Магда, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Скасування Путіним параду 9 – іронія долі. Адже культ "побєдобєсія" в Росії дуже потужний. Був розрахунок, що на парад приїдуть світові лідери. Зокрема, очікували президента Франції Макрона. Навіть сподівалися на Трампа. А через пандемію на парад міг приїхати хіба що Лукашенко і президент Молдови Додон", – зазначає Євген Магда.

За його словами, перед такими візитами відповідні фахівці зі служб безпеки різних держав дають рекомендації щодо можливості такої поїздки в Росію.

На переконання політолога, Росія публічно надуватиме щоки з приводу того, що парад перемоги проведуть 24 червня. Хоча впевненості в цьому немає. Динаміка захворювання в Росії на коронавірус висока. Утім, Росію пандемія не зупинить. Москва продовжить поширювати дезінформацію щодо Другої світової війни.

"Кремль намагатиметься компенсувати пропагандистську втрату у зв’язку із скасуванням параду. Зокрема, поширюючи фейки про коронавірус. Також просувати власну версію щодо переможця в Другій світовій війні. Говорити про гібридизацію голокосту, підкреслюючи, що в знищенні євреїв на окупованих територіях винні не лише гітлерівці, а й їхні посібники з Польщі, України, країн Балтії", – наголошує Євген Магда.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...