Придністров'я 2.0? Терористи розповіли про майбутнє окупованого Донбасу

Київ і Москва не можуть знайти компроміс щодо майбутнього окупованого Донбасу: Україна наполягає на ревізії Мінських угод, а Кремль вимагає чіткого виконання домовленостей.

Колишній комбат "Востока" і один з ватажків невизнаної "ДНР" Олександр Ходаковський вважає, що в разі реалізації сценарію "Придністров'я 2.0" в ОРДЛО Росія може відкрито розмістити на окупованій території свої війська, передають Патріоти України з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

"Я не знаю, що там міститься в секретних протоколах горезвісного плану "Б", яким Україна лякає нас і Росію ..., але впевнений, що в перспективі він передбачає спробу силового вирішення ситуації, тому тільки наявність офіційної Росії на наших територіях може служити гарантією від масштабного кровопролиття і всіх інших очевидних наслідків. Але при цьому це автоматично позбавляє і нас можливості маневру", - написав Ходаковський.

Бойовик "ДНР", відомий під псевдонімом Владлен Татарський, вважає, що так званим "народним республікам" Донбасу доведеться повторити долю Нагірного Карабаху. "Це вже очевидно", - резюмував найманець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...