"Пригостив" кавою: У столиці таксист отруїв клієнта й викинув з авто

Киянин всю ніч був непритомний на вулиці, а вранці його знайшли в критичному стані.

У Подільському районі Києва таксист на Audi Q5 "пригостив" чоловіка кавою з психотропною речовиною, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Як стало відомо журналістам із власних джерел, 40-річний чоловік разом із колегою зустрілися в ресторані на вул. Спаській. Чоловіки добре відпочили, а близько 20-ї години вийшли на вулицю й сіли в припаркований біля входу чорний Audi Q5.

Колеги збиралися поїхати додому до одного з них. В автомобілі таксист пригостив їх кавою, в якій, як пізніше з'ясувалося, була і психотропна речовина.

Близько 9 години ранку приблизно в 20 кілометрах від ресторану, вже в Голосіївському районі, на вул. Любомирській біля лісосмуги, знайшли одного з пасажирів.

Жінка, яка їхала своїм авто, побачила біля проїжджої частини людину, яка стояла на колінах і простягала руки, наче просила допомоги.

38-річна киянка зупинила авто, а коли підійшла ближче, то побачила, що в чоловіка розбита голова і він весь у крові. Чоловік ледве розмовляв, був у шоковому стані, але зміг назвати свою адресу й номер телефону дружини.

Приблизний маршрут – відстань від ресторану до місця, де знайшли чоловіка

Жінка відразу ж викликала швидку допомогу й поліцію, а потім зателефонувала дружині постраждалого. Як зазначив співрозмовник, якби киянка проїхала повз і не надала першу допомогу чоловікові, він би не вижив.

Чоловік отримав сильне переохолодження і обмороження, життєві показники були критичними. Медики, яки приїхали на виклик, відвезли його до лікарні, де пацієнта відразу ж поклали в реанімацію.

Пізніше з'ясувалося, що чоловіка пограбували: у нього забрали гаманець, наручний годинник і золоті прикраси. Де другий пасажир таксі – поки невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...