"Приїздіть. Побачите неіснуючу школу, поспілкуєтеся з неіснуючими вчителями, які вчать неіснуючих дітей": У Зеленського відреагували на скандал навколо його зустрічі з учителями в Золотому

Скандал виник, коли були опубліковані офіційні фотографії із зустрічі.

Нещодавно призначений головою Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай вирішив прояснити ситуацію навколо зустрічі президента Зеленського з педагогами в Золотому, передають Патріоти України.

Скандал виник, коли були опубліковані офіційні фотографії із зустрічі. На знімках президента оточують жінки, які назвалися вчителями школи в Золотому. У соцмережах користувачі засумнівалися в існуванні навчального закладу - в ряді реєстрів школа вказана як ліквідована. Викликали багато питань і вчительки на фото: дуже схожі громадянки в 2014 році були зняті на мітингу з російськими триколорами.

Всім, хто сумнівається в існуванні школи Гайдай розкрив поточний статус навчального закладу: «Школа № 7 в Золотому-4 є філією опорного навчального закладу "Золотовский загальноосвітня школа № 5" з 2016 року. Навчається 35 учнів 1-9 класів. Закриття школи не планується».скринТакож Гайдай готовий організувати екскурсію в Золоте для скептиків. «Побачите неіснуючу школу, поспілкуєтеся з неіснуючими вчителями, які вчать неіснуючих дітей, - пропонує він. - До речі іноді, вчителям доводилося під обстрілами йти в школу, тому що вони знали - діти чекають!».

В Офісі президента також наполягають, що школа в Золотому працює. Що стосується причетності педагогів з Золотого до мітингу з російськими триколорами, то з цього приводу президентський Офіс вже зв'язувався з дирекцією школи. «Директор школи стверджує, що на фото з триколорами - не вони», - сказала глава департаменту інформаційної політики Офісу президента Ірина Побєдоносцева.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...