Прикрити лазівку: Кабмін доповнив заборону на ввезення в Україну вагонів із РФ

Постанова набирає чинності з дня її публікації.

Кабмін на засіданні 15 липня постановив заборонити ввозити в Україну вагони резидентів і залізничної адміністрації Російської Федерації. Про це у Telegram повідомив нардеп від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

Зокрема, до 31 грудня 2020 року (включно) забороняється ввезення на митну територію України вагонів, серед залізничних адміністрацій приписки яких з 20 лютого 2014 року є або була залізнична адміністрація РФ.

"Постановою Кабінету міністрів України від 30 грудня 2015 року №1147 вже впроваджена заборона на ввезення на митну територію України залізничних вагонів, що були у використанні, і які ввозяться в митному режимі імпорту з РФ. Однак у той же час з листопада 2019 року юридичними особами-резидентами України було придбано 1165 вагонів, країною походження яких не була Росія, з них попереднім власником 608 вагонів були підприємства-резиденти РФ, а 15 вагонів були у власності підприємств-резидентів РФ з 2014 року. Щоб такі рухомі склади теж підпадали під дію заборони, ми внесли відповідні зміни до постанови, які сьогодні і підтримав уряд", - пояснив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...