Примарне весілля: У Китаї померлу дівчину ... "видали заміж" за мерця

Місцеві мешканці вважають, що "примарні весілля" - це прояв вищої турботи про тих юнаків, які померли молодими, не встигнувши вступити в шлюб, і непоганий "заробіток" для рідних "нареченої".

Моторошна історія розслідується в Китаї. У провінції Хебей на північному сході країни родина викопала тіло померлої дочки, щоб здійснити обряд «примарного весілля» («Ін Хун»). Як повідомляє DailyMail, китаянку перепоховали в могилу до «примарного нареченого» - молодого чоловіка, загиблого в автокатастрофі і так і не встигшого обзавестися сім'єю, передають Патріоти України.

Обряд «Ін Хун» відомий в Китаї з глибокої давнини. Вважається, що «примарні весілля» - це прояв вищої турботи про тих юнаків, які померли молодими, не встигнувши вступити в шлюб. Рідня «примарною нареченої» також не залишається скривдженою. З'ясувалося, що сім'я з провінції Хебей отримала за тіло дочки 80 тисяч юанів (близько 12 тисяч доларів).
Церемонія «примарного весілля» відбулася 23 листопада. І кілька тижнів все було гладко - до тих пір, поки провідати колишню могилу жінки не прийшли вдівець і його рідні. Китаянка наклала на себе руки в 2008 році після сварки з чоловіком, а сім'я чоловіка, очевидно, щоб якось загладити провину, організувала пишний похорон. Одна тільки церемонія обійшлася в 100 тисяч юанів (15 тисяч доларів), а в труну до померлої поклали золоті прикраси. Тепер, виявивши, що могила розрита, а труна спорожніла, сім'я звернулася в поліцію.
В ході розслідування підтвердилося, що китаянку викопали і перепоховали її батьки. Мати померлої виправдовується, що керувалася не меркантильними інтересами, а просто не хотіла, щоб дочка в потойбічному світі була самотньою. Також матері не сподобалося, що колишні свати не поцікавився її думкою при виборі місця для поховання тіла.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...