Примирення по-кремлівськи: Стало відомо, хто з "ветеранів ЗСУ" "цілувався" в ефірі росТБ з терористами "Л/ДНР"

Анонсоване російськими пропаганд*нами шоу по примиренню в бійців ЗСУ і бойовиків «Л/ДНР» дійсно відбулося. Ось тільки люди, які приїхали на росТБ під виглядом українських військових, виявилися не зовсім військовими і не зовсім українськими.

Особи самозванців - учасників передачі «Окопна правда» на «Росія 24» - розкрила команда Військового навігатора України, передають Патріоти України.

У студії росТБ засвітився харків'янин Олександр Мединський. Його знають як колишнього активіста дуґінського «Євразійського союзу молоді», а також як відеоблогера і фігуранта бази «Миротворця». У російських медіа Мединського люблять цитувати за регулярні заяви проти ЗСУ. При цьому в останньому телеефірі харків'янин стверджував, що нібито брав участь в бойових діях на стороні України. Підтверджень цьому Мединський не привів - глядачам пропонують повірити на слово.мединскийКрім того, ветераном ЗСУ в телеефірі назвався Олексій Грживач. Його дійсно з певною часткою допущення можна віднести до учасників війни - він деякий час був в районі АТО як кашовар. Після появи на російському шоу Грживач також потрапив в базу «Миротворця».миротворецТретій учасник передачі, представлений «ветераном ЗСУ», насправді Віталій Плошкін - автор пропагандистського проросійського сайту «Антифашист». У своїх статтях Плошкін регулярно ображає Україну, українців, і відповідно Збройні Сили держави.передачаНагадаємо, російські пропагандисти зараз активно освоюють новий тренд: періодично «промацують ґрунт» з приводу можливого примирення українського і російського народів. Для цього акуратно вкидаються тези про те, що «війну розв'язали політики, а народам нічого ділити», і інші кремлівські наративи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...