Принц Вільям та Кейт Міддлтон зворушили британців новим сімейним фото

Герцоги Кембриджські поділилися сімейним фото на честь волонтерів.

Королівське подружжя принца Вільяма та Кейт потішило своїх фанів новим сімейним знімком. На своїй сторінці в Instagram герцоги Кембриджські опублікували фото, зроблене ще в квітні, в день народження принцеси Шарлотти. Тоді Кейт публікувала серію її портретів в цій самій сукні, передають Патріоти України.

На знімку Вільям з сином - принцом Джорджем - і дочкою - принцесою Шарлоттою зображені зі спини, прямуючи під парасолькою до одного з будинків в Сандрінгемі.

"Ми підійшли до кінця #VolunteersWeek ("Тижня волонтерів"), і герцоги Кембриджські з радістю діляться з вами новою фотографією, зробленою герцогинею під час їхньої волонтерської роботи. У квітні герцог, герцогиня і їхня сім'я відвідали самотніх пенсіонерів, які проживають в Сандрінгемі", - йдеться у підписі до фото.
Зауважимо, у травні принц Вільям, Кейт та їхні діти доставляли їжу людям похилого віку в Норфолку, яким через коронавірус не можна було виходити з дому без гострої необхідності.
Шанувальників неабияк захопив родинний знімок:
  • Гарна родина, неймовірне фото
  • Тато і його старші діти! Люблю спостерігати за Кембриджами завжди
  • Джордж - уже маленький чоловік! Так схожий на свого батька останнім часом і теж дуже високий
  • Дякуємо вам за те, що поділились чимось "хорошим" серед усього цього хаосу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...