Принижують братній "народ Донбасу": Російські прикордонники відмовилися визнати "паспорти" "ДНР"

Володарів таких "документів" на територію РФ не пропускають.

Мешканка Донецька планувала зі своєю мамою в'їхати на територію Росії. У неї були всі необхідні документи, а ось у її матері з таких був тільки "паспорт" "ДНР", передають Патріоти України.

У соцмережі донеччанка написала, що її мати подала всі необхідні документи на паспорт України, однак до поїздки його зробити не встигли. Тому їй довелося їхати по "паспорту", виданому донецькими бойовиками. "Отримала "ДНРівський" "паспорт", тому що інших документів, що підтверджують особу, у неї немає, поїхала з ним. Природно, в Україні його ніхто не збирався провозити, там вона хотіла пройти по довідці, яку видали їй замість українського паспорта. В результаті в Росію її впустили, а на кордоні Росія-Україна їй сказали, що паспорт "ДНР" - це не документ, а фількіна грамота! І в результаті вона їде додому! Який вихід із ситуації, не знаю", - поскаржилася донеччанка.

До слова сказати, це не перший випадок, коли російські прикордонники "розвертають" жителів ОРДЛО з "паспортами" "республік". Всупереч запевненням влади РФ, яка говорить, що цей "документ" має таку ж силу в РФ, як і інші, на кордонах "паспорти" "ДНР/ЛНР" називають нелегітимними, а їхніх власників відправляють додому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...