"Припиніть дивитися цей ящик, який дістає залишки мізків із нашої голови": Усик звернувся до українців (відео)

Радячи відмовитися від перегляду телевізора, український боксер Олександр Усик зазначив, що людина, яка щось вирішила зробити, має робити це мовчки, не закликаючи до чогось інших.

По телевізору громадянам показують "одну жесть". Про це український боксер Олександр Усик сказав у відеозверненні, опублікованому на відеохостингу Dailymotion, передають Патріоти України.

"По телевізору зараз показують одну жесть. Хоч я і не дивлюся його, але на базі, де я тренуюся, я постійно чую розмови про те, що люди обговорюють те, що показують по телевізору: це якісь дебати, той сказав, той обізвав того. Люди, ми з'їжджаємо з глузду! Що відбувається? Ми обзиваємо одне одного! Ми звинувачуємо одне одного! Ми брешемо одне одному й усе інше", – сказав він.

За словами спортсмена, телевізор краще не дивитися. "Я просто прошу припинити дивитися маячню, яку нам показують, яку ми дивимося, яку ми домислюємо. Це жесть. Ну серйозно, це жесть. Припиніть дивитися цей ящик, який дістає залишки розуму, залишки мізків із нашої голови і просто бере й перетворює мізки на незрозумілу субстанцію, яка просто буде непридатною до використання", – зазначив Усик.

Він вважає, що "той, хто вирішив собі щось у житті, має це робити мовчки, нікого не закликаючи або не примушуючи до чогось".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...