Прищемили "язика" куму Путіна: "Я начинаю против вас бороться, господин Зеленский, я этого так не оставлю", - Медведчук

Глава проросійської партії ОПЗЖ, кум Путіна Віктор Медведчук сильно обурювався в ефірі NewsOne через позбавлення ліцензії іншого свого телеканалу "112 Україна". Він навіть погрожував президенту Володимиру Зеленському.

Увага на "сольний виступ" Медведчука звернув в Telegram відомий український політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Медведчук на NewsOne знову один на все ток-шоу протягом цілої години обурювався "злісним" Зеленським з приводу позбавлення ліцензії на трансляцію 112-го:

""Ну вы извините, может, это кому-то не понравится, но за этим (лишением лицензий "112 Украина" - ред.) стоит президент господин Зеленский. Да! Президент господин Зеленский, (...) я призываю вас к борьбе!(...) И надо делать все необходимое, все возможное, чтобы подобные нарушения, подобные действия, которая в своей основе является незаконными, были пресечены. И ваши права, ваш авторитет и честное имя восстановлены во всех аспектах. И вашего канала ("112 Украина" - ред.), и других каналов. Свобода слова - это свобода слова. Я знаю многих президентов, режимы которых потом назывались преступными. Но я еще не знаю ни одного президента, при котором бы закрывались телевизионные каналы. Кто-то хочет сделать это первым? (...) Но тогда тот, кто это будет делать, должен понимать последствия".

Три канали, на яких одні і ті ж теми, одні і ті ж експерти в студії, той же Медведчук годину один на ефірі втирає одні і ті ж кремлівські тези. Свобода слова, як то кажуть. Але, що цікаво, захищати свій 112-й Медведчук прийшов не на 112-й, а на NewsOne. Схоже, він вирішив оптимізувати активи: злити 112-й, тим самим дати суспільству потрібну жертву. І одночасно зосередити фінансування і діяльність на двох інших, розділивши за напрямками.

Принаймні, це виглядає логічно. Хоча, якщо чесно, годину Медведчука з екрану трьох телеканалів або двох - різниця не дуже принципова."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...