"ПриватБанк" попередив про призупинення роботи мобільного застосунку, банкоматів, терміналів: Що трапилось

Обмеження діятимуть у ніч проти неділі.

У ніч проти неділі, 11 жовтня від 00:30 до 07:30, через технічні роботи клієнтам "ПриватБанка" будуть недоступні його послуги, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення фінустанови.

"Ми оновлюватимемо процесинг банку. У цей період тимчасово будуть недоступні транзакції по картках, робота "Приват24" для фізосіб і для бізнесу, а також мережа банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів. За ніч 100 фахівців банку не тільки перезавантажать процесинг, а й покращать работу систем і сервісів, пов'язаних з операціями по картках. Готуємося, щоб ваш шопінг під час сезонних розпродажів був простим и швидким. Вибачте за можливі незручності!", - зазначили в "ПриватБанку".

Зазначимо, що "ПриватБанк" є найбільшим українським банком. За підсумками третього кварталу він має 21,3 млрд грн прибутку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...