Привіт "Укрзалізниці": Українці розлючені пекельними умовами в потязі

"Укрзалізниця" знову потрапила в скандал із потягом №766 сполученням Миколаїв-Київ, в якому були відсутні кондиціонери, незважаючи на включення цієї послуги у вартість квитків.

Враженнями від поїздки в Facebook поділилася пасажирка Світлана Повєткіна, якій довелося перебувати в вагоні з температурним показником +43 градуси, передають Патріоти України.

"За повідомленням провідників цього поїзда, потяг був випущений у рейс із непрацюючими кондиціонерами. Ми, всі пасажири цього потягу, заплатили за перевезення в умовах кондиціонованого вагона", – обурилася вона.

Але на цьому сюрпризи для пасажирів не закінчилися. "Вирішила полегшити самопочуття умиванням обличчя і рук. У мийці умивальника одного з туалетів вагону "стоїть" вода. Злив умивальника забитий. Відмінний сервіс в "Укрзалізниці". Що мене ще чекає? До Києва ще 3 години шляху. Вижити б у цій дорозі і такому сервісі", – написала Повєткіна.

За словами жительки Миколаєва, "Укрзалізниця" тепер зобов'язана усунути всі наслідки своєї недбалості, а саме:

  • принести всім пасажирам цього складу вибачення;
  • відшкодувати вартість проїзду через порушення умов перевезення;
  • відшкодувати моральну шкоду через самопочуття, яке погіршилося через тривале перебування в умовах некондиціонованого вагона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...