Привіт з 90-х: У Москві розкопали "братську могилу" (фото 16+)

У Москві розкопали останки трьох людей, імовірно убитих під час бандитських розборок в 1990-х роках.

Страшну знахідку виявив екскаваторник Юрій Земляніцин під час будівництва розв'язки, повідомляється в російському Telegram-каналі "112", передають Патріоти України.

Чоловік одразу повідомив у поліцію про знахідку. Правоохоронці виявили поруч з останками кулю."У підсумку, з “братської могили” дістали останки 3 осіб. Судячи зі стану кісток, загинули вони дуже давно, швидше за все – в лихі 90-е.Кроме того, поруч із трупами, співробітники поліції виявили кулю. Сумнівів майже не залишилося – це відлуння бандитських розборок того часу", – сказано в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...