"Приводу для занепокоєння немає"? З'явилася тривожна інформація з Букінгемського палацу

Королева Єлизавета почала пропускати офіційні заходи.

Меган Маркл і принц Гаррі покинули королівську сім'ю і виїхали з Великобританії в Канаду. Вони відмовилися від своїх обов'язків почесних членів королівської сім'ї та фінансування. Їх від'їзд, а також весь скандал, який спровокувала їх заява, негативно позначилися на стані здоров'я королеви Єлизавети, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Стало відомо, що вперше за 66 років правління Її Величність пропустила щорічне зібрання Сандригемського жіночого інституту. З 1943 року вона жодного разу не пропускала щорічні заходи, але в цей раз повідомила про зміну своїх планів буквально за пів години до початку заходу.

Крім того, королеву помітили в церкві зі слуховим апаратом, що сигналізує про те, що 93-річна Єлизавета починає втрачати слух.

Джерела в королівському палаці повідомили, що королева Єлизавета почала змінювати та коректувати свій графік через погіршення самопочуття. Вона планувала бути в жіночому інституті, але в останній момент їй довелося відмовитися.

А ось прес-секретар Букінгемського палацу відповів у коментарі для преси, що приводу для занепокоєння немає і королева просто "трохи застуджена".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...