Призначення після виборів: Скільки кадрових змін зробив Порошенко після 21 квітня

Журналісти підрахували, що "указна" активність Порошенка в останні три тижні на 25-30% вища, ніж середній показник підписаних указів за його каденцію.

Чинний глава України Петро Порошенко за 24 дні після президентських виборів зробив 188 "кадрових" змін, передають Патріоти України з посиланням на Liga.net.

"21 квітня Петро Порошенко розгромно програв президентські вибори. Але за кілька тижнів до інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського він не втрачав часу", – пишуть журналісти.

Так, уже 22 квітня Порошенко підписав укази про призначення 86 суддів у різні суди. Всього ж за наступні 24 дні президент підписав 57 указів, із яких "кадрові" (в яких він звільняв, нагороджував і призначав) – 42.

Всього нові посади отримали 188 осіб, з них 94% – судді. Журналісти підрахували, що "указна" активність Порошенка в останні три тижні на 25-30% вища, ніж середній показник підписаних указів за його каденцію.

При цьому серед українських президентів в останні тижні перебування на посаді більше всіх указів ухвалили Леонід Кучма та Віктор Ющенко – 175 і 179 відповідно, Леонід Кравчук – 75 указів. Найменшу кількість указів – 33 – встиг підписати Віктор Янукович.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...