Птах намагався поласувати молюском: У мережі показали видовищну битву двох хижаків (відео)

Як кажуть екологи, серед тихоокеанських рожевих восьминогів в даному районі зустрічаються воістину гігантські екземпляри - вагою до 50 кілограмів.

Групі рибалок на західному узбережжі Канади вдалося зняти незвичайну сцену з життя морських мешканців. У воді зчепилися білоголовий орлан і тихоокеанський рожевий восьминіг, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Птах намагався поласувати молюском, але той відчайдушно боровся за життя і в підсумку, обхопивши ворога потужними щупальцями, потягнув пернатого під воду.

Відео було знято біля канадського острова Ванкувер. Рибалки, розповідаючи про епізод в ефірі телеканалу CTV, зізналися, що спочатку сумнівалися: чи повинні вони брати на себе роль царя природи і втручатися в природний відбір. В результаті емпатія перемогла, екіпаж допоміг орлану звільнитися від смертельних «обіймів». Молюск при цьому, правда, втратив обід, але канадці сподіваються, що він знайде собі іншу здобич.
Як кажуть екологи, серед тихоокеанських рожевих восьминогів в даному районі зустрічаються воістину гігантські екземпляри - вагою до 50 кілограмів. Їх здобиччю можуть стати не тільки риби і молюски, а й необережні чайки, які сіли на поверхню води.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...