Пташка у "золотій клітці": Зіркова українська гімнастка розповіла про розлучення з нардепом-утікачем (відео)

Різатдінова підтвердила розлучення в кінці серпня.

Олександр Онищенко та Анна Різатдінова

Українська гімнастка Анна Різатдінова, учасниця нового сезону шоу "Танці з зірками", порівняла свій шлюб із народним депутатом-втікачем Олександром Онищенком із "золотою кліткою". Розлучення з одіозним політиком вона прокоментувала в ефірі 1+1 перед першим виступом на телешоу, передають Патріоти України.

"Мені прикро, що преса пов'язує мене з мільярдером Онищенком. Я всього досягла сама. Я вважаю, недоречним пов'язувати... Олександр – батько моєї дитини. Ми не разом. Людина мене закрила. Я не готова сидіти вдома, гладити, прасувати. Я вдячна проекту, який допоміг мені почати життя з чистого аркуша", – сказала жінка.

Після цього Різатдінова в парі з Олександром Прохоровим виконала пристрасний пасадобль і отримала найвищий бал від суддів.

Бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Анна Різатдінова збиралася йти на вибори до Верховної Ради від партії "Слуга народу", однак за кілька тижнів до голосування керівництво партії заявило про зняття її кандидатури.

Різатдінова на шоу "Танці з зірками"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...