Пушилін грозиться Україні розширенням меж "ДНР": МММщика обламали з Донецька

Пушилін згадав про конфлікт у Нагірному Карабасі, досвід якого вони "уважно вивчали", і сказав: "Ми теж хочемо повернути свої території".

Ватажок терористів "ДНР" Денис Пушилін назвав метою самопроголошеної "республіки" "приєднання народу Донбасу", пригрозивши окупацією нових українських територій. Із пропагандистськими заявами він виступив в інтерв'ю росЗМІ, передають Патріоти України.

Ватажок терористів натякнув на плани розширення "ДНР". "Межі "Донецької республіки" не збігаються з межами Донецької області", – заявив він.

"Наша мета – приєднання народу Донбасу. І якщо Україна перейде межу й почне війну, ми теж не будемо зупинятися", – сказав Пушилін.

Жителі Донецька заявили Пушиліну, що на підконтрольній Україні території Донбасу сепаратистів ніхто не чекає, і в разі їх приходу "війська" "ДНР" будуть розгромлені за лічені години.

Вони порадили Пушиліну не виставляти себе на посміховисько і заспокоїтися. "Угомонись уже !!! На які кордони ти вирішив вийти? Там теж люди живуть!!! За мир не воюють, його домагаються за допомогою дипломатії. А раз ти хочеш воювати - значить з того тобі особиста вигода", - вважають жителі Донецька і підкреслюють, що війна вигідна бойовикам і їхнім посібникам.

На думку донеччан, сьогодні армія України дуже потужна, вона серйозно озброєна і набагато боєздатніша, ніж у окупантів. Тому в разі наступу бойовиків чекає повна поразка.

Крім того, донеччани вважають, що прості люди вже втомилися від війни, хочуть спокою і стабільності. "Там прям сидять і чекають, щоб у них з'явився Пушилін і копійчані зарплати, і нікуди не виїхати", - пишуть в соцмережах жителі Донецька.

Нагадаємо, на початку березня незаконний "глава" так званої "ДНР" уже виступав із погрозами про атаки позицій ЗСУ на Донбасі. Тоді він безпідставно звинуватив Україну в ескалації військового конфлікту на сході. У зв'язку з цим угрупованням російських найманців нібито "без превентивних заходів не обійтися", сказав він. 3 березня ватажки "ДНР" виступили з екстреною заявою, повідомивши, що режиму тиші прийшов кінець. Через це вони дозволили своїм угрупованням першими відкривати вогонь по позиціях ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...