Пушилін вживає заходів: У "ДНР" паніка через коронавірус нарешті вирвалася назовні

"Влада" "ДНР" має намір поділити окупований Донецьк на так звані умовні територіальні зони, що суттєво обмежить свободу пересування в місті.

Поділ окупованого Донецька на умовні територіальні зони, можливо, буде введено з 6 квітня. Як пише в своєму телеграм-каналі житель Донецька, відомий блогер Фашик Донецький, таким чином окупаційна влада "столиці" "ДНР" хоче "уберегти населення" від поширення коронавіруса COVID-19, передають Патріоти України.

Як пише блогер, з шостого квітня донеччани, швидше за все, будуть мати можливість переміщатися тільки в межах тієї зони, в якій вони живуть. Такий привілей, як переміщення з однієї зони в іншу, буде надана тільки медикам, працівникам бюджетних організацій, які не можуть перейти на віддалену роботу, і, зрозуміло, "військовим", "поліції", співробітникам "органів держбезпеки" і окремим "чиновникам" окупаційної "влади". Тобто будуть введені обмеження, які є прямим порушенням одного з основних прав людини - права на вільне пересування.

І це більш ніж дивно, оскільки в Донецьку карантинні обмеження на межі жорсткості, що посягають на основні і природні права, вводяться при "офіційній" відсутності підтверджень зараження людей коронавірусною інфекцією COVID-19.

Виходить, окупаційна "влада" чогось не договорює. Точніше, недоговорює дуже багато. І очевидно одне: в Донецьку всерйоз бояться катастрофи. Можливої або вже наступившої, але офіційно не визнаної. І від того ще страшнішої і загрозливої, із ще більш жахливими наслідками, ніж катастрофа, про яку людей інформують.

"Чутка. З понеділка Донецьк через вірус буде поділений на зони. Суть в тому, що жителі умовної червоної зони не зможуть переміщатися в умовну жовту, якщо ти не лікар або не бюджетник", - пише Фашик Донецький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...