"Путін - невдаха": Гозман назвав головну причину агресії Росії

Політик переконаний, "глобальна неконкурентоспроможність політичної системи Російської Федерації штовхає владу країни на агресивні небезпечні авантюри".

Російський опозиційний політик Леонід Гозман переконаний, що причина агресивної політики Росії – невдачі цієї країни, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Мені здається, причина агресивного зовнішньополітичного курсу Росії – це зовсім не менталітет росіян, традиційна зовнішня політика імперії тощо. Це прояв невдач", – сказав він.

У цьому контексті політик констатував: "Керівництву нашої держави майже нічого не вдається. Економіка в стагнації, а підняти її практично неможливо в рамках цього режиму. Другого Криму, який можна захопити фактично без пострілів, без жертв, більше на Землі немає. На Донбасі ви не збираєтеся їм поступатися. І так далі".

Як переконаний Гозман, "ця глобальна невдача, глобальна неконкурентоспроможність політичної системи Російської Федерації штовхає владу нашої країни на агресивні небезпечні авантюри".

На думку опозиціонера, з цієї причини зовнішня політика сучасної Росії подібна з політикою Радянського Союзу. "Наші керівники мають на меті не стільки, щоб нам було добре, а скільки, щоб їм було погано. Вони працюють проти Заходу", – заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...