Путін, Лукашенко, Трамп та інші: Стали відомі лауреати Шнобелівської премії в галузі медицини

Нагородою в цьому році є склеєний з аркушів паперу куб і копія зімбабвійської банкноти в 10 трлн місцевих доларів.

У Гарварді відбулася церемонія вручення Шнобелівської премії. Нею були нагороджені зокрема Володимир Путін, Дональд Трамп і Олександр Лукашенко. Трансляцію вів оргкомітет премії, передають Патріоти України.

Відзначається, що дані лідери отримали «нагороди» за те, що в період пандемії нібито впливали на світ «більше, ніж вчені і лікарі». Разом з ними такої «честі» удостоїлися ще п'ять лідерів.

«Премія в області медичної освіти присуджена лідерам Бразилії, Великобританії, Індії, Мексики, Білорусі, США, Туреччини, Росії, і Туркменії за використання пандемії коронавируса для того, щоб навчити світ того, що політики можуть сильніше впливати на життя і смерть, ніж вчені і лікарі», - сказав засновник «Шнобеля» Марк Абрахамс.

Нагородою в цьому році є склеєний з аркушів паперу куб і копія зімбабвійської банкноти в 10 трлн місцевих доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...