"Путін на психологічному рівні зневажає Зеленського", - нардеп від "Голосу"

Президент Російської Федерації Володимир Путін через своє минуле на психологічному рівні зневажає людей, які не є працівниками спецслужб.

Таку думку в ефірі "Прямого" висловила народний депутат України від фракції "Голос" Юлія Клименко, передають Патріоти України.

"Чи росіяни нас обдурять? Я хочу сказати, що навіть на рівні психологічному Путін, який 20 років править Росією, він є професійний "гебешник", він є представник спецслужб. Для нього актори – це люди, яких він, можливо, зневажає по визначенню. Я не думаю, що пан Путін коли-небудь сяде на одному рівні з паном Зеленським для переговорів, що би той не робив. По одній простій причині – у них просто, мені здається, є якийсь бар’єр, який він ніколи не перетне. Тому що люди зі спецслужб – це інша каста. І по Путіну це видно. Все, що він говорить, всі його репліки і фрази говорять про те, що ви там нам щось покажіть, а ми подумаємо. Тому це відношення, яке по визначенню", - сказала вона.

"Від росіян жодного разу не було сигналів, включаючи зупинки обстрілів. Тому що, коли починається початок переговорів і мирний процес, всі починають менше стріляти, всі починають заспокоюватися, всі починають потихеньку, ніхто не дає наказів, всі починають гальмувати. Ми не бачимо не тільки гальма, а ми бачимо те, що кількість загиблих і поранених збільшується. Про який мир ми взагалі можемо говорити? Мені здається, що взагалі починається просто ескалація якась певна. Тому, звичайно, як можна довіряти в цій ситуації, маючи ці факти і розуміючи, як можна довіряти росіянам і про щось говорити?", - додала депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...