"Путін намагається таємно запустити забійну ядерну програму Росії", - Піонтковський

На думку експерта, своєю агресією проти однієї з держав НАТО в Балтії Кремль розраховує втягнути блок у масштабне військове зіткнення, в якому той покладається на свою конвенціональну перевагу.

Росія таємно запустила високоефективну ядерну програму на чолі з президентом Володимиром Путіним. Про це у своєму блозі розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, звинувативши лідера РФ у брехні, передають Патріоти України.

"Путін бреше, коли говорить, що військовою доктриною Росії є доктрина "зустрічного ядерного удару у відповідь". Насправді неофіційною військовою доктриною Кремля давно стала "доктрина Патрушева" і "ядерної ескалації для деескалації", – висловився Піонтковський.

На його думку, своєю агресією проти однієї з держав НАТО в Балтії Кремль розраховує втягнути блок у масштабне військове зіткнення, в якому той покладається на свою конвенціональну перевагу. Потім же, зазначив російський політолог, різко підвищивши ставки до ядерного рівня влада РФ буде "миролюбно закликати противника до припинення вогню та капітуляції". "Є чимало ознак, які вказують, що путінський Кремль у найближчий час готовий вдатися до спроб продиктувати Заходу свої умови глобального "оновлення" світового порядку, "нової Ялти", – вважає Піонтковський.

Він додав, що бажання Заходу захистити свої цінності нині значно послабилася. А спроби західних лідерів у якийсь спосіб "умиротворити" Путіна або "відкупитися від нього за рахунок суверенітету сусідів РФ", тільки розігрівають запал путінської влади. "Вони збільшують спокусу Кремля кардинально вирішити справу з "новою Ялтою" саме зараз, коли Захід схильний поступатися", – підсумував політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...