"Путін - не маніяк, він не гвалтує дітей. Там все складніше..." - Сергій Шефір

У Зеленського розповіли, ким вважають володаря Кремля...

Сергій Шефір

Президент Росії Володимир Путін – агресор і злочинець, але маніяком він не є. Про це заявив перший помічник президента України Сергій Шефір, передають Патріоти України з посиланням на Lb.ua.

Таким чином він відреагував на запитання про те, чи вважає він, як і його брат Борис, що Путін не маніяк. «Для мене маніяк — це хвора людина, яка ґвалтує, вбиває дітей і повинен лежати в психлікарні. У цьому сенсі Путін не маніяк, він дуже досвідчена, продумана людина», — сказав Шефір.

Після цих слів журналіст нагадав йому про агресію Росії в Грузії та Україні, окупацію Криму, тиск на Білорусь і запитав, ким же тоді є російський лідер. «Злочинець, агресор, людина, яка хоче повернути імперію. Я думаю, що там все складніше. Маніяк – це хвороба», – резюмував перший помічник глави української держави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...