"Путін не переживе президенство Байдена", - Каспаров

На думку політика, режим втрачає гнучкість і він більш вразливий для сильних ударів.

Президент США Джо Байден може пережити главу Кремля Володимира Путіна політично. Про це на телеканалі "Україна 24" заявив опозиційний політик, чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров, передають Патріоти України.

Каспаров підкреслив, що режим Путіна відмовляється від більш тонких механізмів регулювання суспільно-політичного життя. Зараз в Росії все зводиться до застосування грубої сили.
А це, на думку політика, очевидний показник того, що режим втрачає гнучкість і він більш вразливий для сильних ударів. «Я вважаю, що загальносвітові зміни будуть позначатися на зниженні рівня стабільності путінського режиму. Тому я б не виключав, що президент Байден може пережити диктатора Путіна політично», - заявив Каспаров.
За його словами, Путін, як диктатор, переконаний, що його режим вічний. Він не бачить і не знає, коли його режим впаде. Епідемія коронавіруса вплинула на ситуацію в Росії, рівень життя населення впав. Протестні настрої будуть зростати.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...