"Путін не поверне Україні Крим і Донбас, це виключено", - політолог

Разом з тим, переконаний експерт, в обговоренні так званих "республік" "ДНР" і "ЛНР" Путін готовий демонструвати гнучкість.

Президент Росії Володимир Путін хоче залишитися в пам'яті народу як "збирач російських земель", тому питання Криму для нього закрите. Про це розповів у своєму блозі російський політолог Дмитро Орєшкін, передають Патріоти України.

"Крим – це виключено. Інакше навіщо все це треба було затівати? Путін хоче залишитися в пам'яті як збирач російських земель. Ось він зібрав всякі клаптики, типу Південної Осетії, Абхазії, Криму. Крим – питання не обговорюється, з точки зору Путіна", – зазначив Орєшкін.

За його словами, що стосується Донбасу, то глава РФ готовий іти на діалог чи як мінімум демонструвати готовність до діалогу. "Якось поступитися, потім якось наступити. У будь-якому разі, тут є про що говорити. Бажано, звичайно, говорити нескінченно і безрезультатно, але говорити і демонструвати готовність до діалогу", – розповів політолог.

Орєшкін також пов'язує з цим і звільнення так званого куратора по Донбасу Владислава Суркова, який, на думку політолога, має занадто жорсткий для України імідж. "Тепер йому потрібна інша людина, яка, як раз, і є переговорщиком, укладачем різного роду схем, проектів. Козак влаштовував такі ходи в Придністров'ї. Його потім там обіграли так, що він виявився непотрібним, але в принципі ось такий довгостроковий, нескінченний, демонстративний переговорний процес – це якраз те, що потрібно зараз Путіну", – підкреслив Орєшкін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...