"Путін не зможе насолодитися довічним правлінням", - астролог

1 липня в Російській Федерації завершується тиждень голосування за внесення змін до Конституції РФ, які дозволять Путіну залишитися при владі до 2036 року.

Російське населення в більшості проголосує проти поправок до Конституції, якими, по суті, буде дозволено нинішньому "хазяїну Кремля" Володимиру Путіну правити довічно. Але порахують голоси так, що вийде близько 70% "за". Однак радіти цим конституційним змінам Путіну довго не судилося. Про це заявив астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Після того, як режим Путіна паде, ці поправки будуть забраковані і скасовані Конституційним судом РФ. Тиждень голосування 25 червня-1 липня відбувається на ретроградному Меркурії, до того ж іще й згорілому в аурі Сонця. Тому результати цього референдуму будуть не більш ніж "фількиною грамотою", яка скоро зникне. Це – пустий дзвін, марні зусилля, які не будуть мати довгострокових наслідків", – переконаний Росс.

Астролог зазначив, що якщо проголосовані поправки будуть внесені в російську конституцію, то лише тимчасово – про це говорить розташування планет 1 липня, фінальний день референдуму.

2021 рік для Володимира Путіна – останній рік правління, запевнив Влад Росс. "Довічним правлінням Путіну точно не вдасться насолодитися, оскільки бажаний для нього результат референдуму згорить дуже швидко через невдалу дату референдуму", – додав астролог.

На думку Влада Росса, навіть астролог-любитель застеріг би Путіна щодо несприятливої дати. "Референдум не можна проводити на ретроградному Меркурії, та ще й на спаленому, тому що його результати зійдуть нанівець і просто перетворяться на прах. Меркурій – це символ документів, листів, протоколів, а в аурі Сонця все це просто згорить. Біда Путіна в тому числі в тому, що поряд із ним немає астролога – він надає перевагу магам, екстрасенсам, шаманам і чорним месам із відрубаними головами баранів і прирізаними верблюдами", – зазначив Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...