Путін отримав похмуре попередження в день свого народження: Астролог сколихув Росію своїм прогнозом

Астролог Влад Росс стверджує, що главу Росії Володимира Путіна в кінці 2021 і в 2022 році очікують погані події. Про господаря Кремля можуть спливти ганебні таємниці, крім того, його життю загрожує небезпека.

Відомий астролог Влад Росс в день народження російського президента Володимира Путіна склав його гороскоп, в якому побачив вказівки на явні загрози життю господареві Кремля. За словами експерта, кінець 2021 і весь 2022 рік будуть негативним періодом в долі глави РФ, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

Росс зазначив, що на світовій арені у Путіна буде успіх і в той же час він може загинути під час одного з перельотів. Астролог стверджує, що проти агресора визріє змова, яку можна успішно реалізувати тільки в авіакатастрофі. Для Путіна 2022 рік стане доленосним, саме в цей період його можуть фізично ліквідувати або він втече з Росії, зробивши пластичну операцію. Господаря Кремля також можуть отруїти.

Неприємності у президента Росії почнуться і на особистому фронті, наприклад, може спливти інформація про його позашлюбних синів. Також він може кинути жінку, з якою він живе, заради нової пасії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...